Magyarország

2013.03.06. 18:21

Elszállították a Fóton talált gránátot

Fót, 2013. március 6., szerda (MTI) - Elszállították a helyszínről azt a gránátot, amelyet a fóti Galamb utcában találtak szerda délután, a környéken elrendelt lezárást feloldották - tájékoztatta a város alpolgármestere az MTI-t.

Fót, 2013. március 6., szerda (MTI) - Elszállították a helyszínről azt a gránátot, amelyet a fóti Galamb utcában találtak szerda délután, a környéken elrendelt lezárást feloldották - tájékoztatta a város alpolgármestere az MTI-t.Pozderka Gábor (Fidesz) közölte: a tűzszerészek hamar elvitték a második világháborús gránátot egy közeli, használaton kívüli homokbányába - ahol megsemmisítik -, így azóta az útzárat is feloldották, a kiürített ingatlanokba pedig visszatérhettek a lakók.

Várkonyi Melinda, a honvédség tűzszerészeinek kommunikációs tisztje korábban azt mondta az MTI-nek, hogy a Galamb utcába kertrendezéshez hordott földben találtak rá a 81 milliméteres aknavetőgránátra. A bevizsgálás idejére száz méter sugarú körben lezárták az utcát és tíz épületet kiürítettek.

- MTI -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!