1 milliós Tippmix-nyereményéért ölhette meg unokája a 83 éves férfit Sajószentpéteren

1 milliós Tippmix-nyereményéért ölhette meg unokája a 83 éves férfit Sajószentpéteren
Sajószentpéter – Az idős férfi csupán 700 forintos téttel kaszált ekkora összeget.

Múlt pénteken holtan talált egy 83 éves férfit sajószentpéteri otthonában a rendőrség, és még aznap el is fogták a gyilkosság gyanúsítottjait. Egy férfi és egy nő végezhetett az idős emberrel, ráadásul a rendőrök megállapították, hogy a férfi az áldozat egyik hozzátartozója, a nő pedig az ő barátnője. A gyanúsítottakat kihallgatták, majd előzetes letartóztatásba vették őket – olvashatták portálunkon.

Mostanra már kiderült, hogy az unokája és annak párja ölte meg a nagypapát. A Bors információja szerint azért követték el a gyilkosságot, mert az idős férfi az utóbbi időben nagyobb összegre tett szert sportfogadással, amire a párosnak is fájt a foga. A gyanú szerint brutális módon bántak el az áldozattal: kalapáccsal és késsel bántalmazták a férfit, aki már a helyszínen meghalt.

A Bors által megkérdezett helyiek szerint a 83 éves férfi sokáig nélkülözött, mire rámosolygott a szerencse, ennek pedig mindenki örült a településen.

A Bors kiderítette, hogyan sikerült közel egymillió forintot nyernie a 83 éves férfinek. A Szerencsejáték Zrt. által kiadott adatok szerint februárban Miskolcon valaki (vélhetően a gyilkosság áldozata) 700 forintért tett meg egy fogadást két külföldi bajnoki focimeccsre, amellyel végül 987 ezer forintot kaszált az eredmények kedvező alakulásának köszönhetően.

A lap azt írja, az idős férfi kettős kötésben fogadott arra, hogy a február 17-i Bordeaux–Toulouse francia bajnoki mérkőzés félidejében a hazaiak fognak vezetni, a végén pedig nyernek is. Az olasz bajnoki Internazionale–Sampdoria találkozón pedig döntetlenre állnak majd a csapatok a szünetben, végül pedig az Inter győz.

Előbbit 30-szoros, utóbbit 47-szeres szorzót ért, ami kötésben 1410-es szorzó, így jön ki a csaknem egymilliós nyeremény.

Mivel a Tippmix nyereményeit is több hét átfutással fizetik ki a jól tippelőknek, a helyiek szerint a sajótszentpéteri férfi is alig várta, hogy végre megérkezzen az összeg. A jó hírről azonban valószínűleg unokája is értesülhetett, aki barátnőjével együtt felmarkolhatta a nyereményt a gyilkosság után.

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu


Elfogták a gyanúsítottakat
Miskolc, Sajószentpéter - Előzetesben a pár, akik a gyanú szerint megölték egyikük nagyapját Sajószentpéteren. A rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított férfi – aki a sértett unokája volt – és az unoka élettársa április 4-én, 21 óra körüli időben betörtek az idős férfi otthonába, hogy...

Emberölés történt Sajószentpéteren, elfogták a gyanúsítottakat
Miskolc, Sajószentpéter - A rendőrök elfogtak egy férfit és egy nőt, akiket azzal gyanúsítanak, hogy sajószentpéteri otthonában megöltek egy idős férfit pénteken - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján. Janasóczki Attila, a megyei rendőrségi szóvivő ...

Illusztráció - Holtan találtak egy férfit Sajószentpéteren - bűncselekmény gyanújával nyomoznak
Sajószentpéter - Sajószentpéteri otthonában holtan találtak egy 83 éves férfit pénteken, a rendőrök bűncselekmény gyanúja miatt indítottak nyomozást - közölte Janasóczki Attila, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. Tájékoztatása szerint a szemle során mega...