1 éves az Állategészségügyi Telep nyílt nap rendezvénysorozata

26. nyílt nap – szülinapi hangulatban
26. nyílt nap – szülinapi hangulatban
Miskolc – Huszonhatodik alkalommal tartanak nyílt napot a Miskolci Állategészségügyi Telepen (Fonoda u. 16.). 2016. március 26-án, szombaton 10 és 14 óra között várják azokat, akik szeretnének megismerkedni a náluk lévő állatokkal, szívesen sétáltatnak kutyát.

Az év hetedik nyílt napján egész nap ünnepi hangulatban várjuk Önöket, hiszen rendezvénysorozatunk ezzel egy éves születésnapjához érkezett. Ebből az alkalomból születésnapi tortával kedveskedünk az ide látogatóknak, és a kisgyermekek örömére a húsvét ünnepéhez kapcsolódva csoki tojás és csokinyuszi-kereső versenyt is rendezünk a séták szünetében.

Várjuk azokat, akik az elmúlt egy évben fogadtak örökbe kutyát telepünkről, hogy bemutassák, miként alakult a sorsuk az örökbefogadás után.

Az elmúlt egy évben 1740 látogatót üdvözölhettünk nyílt napjainkon. Ezeken a napokon 114 állatunk talált gazdára és 1584 kg adományt kaptunk felajánlóinktól. Az előző nyílt napon 117 látogatót üdvözöltünk, és azóta 22 magára hagyott kutya kihelyezése valósult meg.

Jelenleg 59, telepünkön található ebünknek keresünk végleges otthont. Kérünk minden kedves állatbarátot, legyenek segítségünkre, hogy állataink továbbra is szép számmal találjanak hűséges gazdára.

Az elhelyezett állataink a látogatói szeretettől nagyon sokat fejlődtek. Rendkívüli örömet és hálát mutatnak ki minden egyes sétanapon. Ha egy-egy kutyus megtetszik és gondoskodni kívánnak róla, akkor most is örökbe fogadhatják. Minden kutyánkról elmondható: aranyos, kedves, okos és csak úgy adjuk oda új gazdájának, ha egészséges, megtörtént az orvosi vizsgálata, veszettség elleni oltással és mikrochippel van ellátva.

Telepünkön elhelyezett és régóta nálunk élő állataink ismerik a pórázt, sőt felismerik régi sétáltatójukat. Az új lakókkal is meg kell ismertetni a séta örömét, ezért ismét lesz feladat a vállalkozó kedvű látogatók számára, hogy sétához és emberközelséghez szoktassák őket.

Új munkatársunk segítségével elkezdődött a más kutyákkal agresszív viselkedést tanúsító egyedek magatartásproblémáinak javítása, napi rendszeres foglalkozás keretében. Az ő sétáltatásuk azonban a foglalkozások ellenére sem lehetséges a többi kutyával szemben tanúsított magatartásuk miatt.

Köszönjük a telepen elhelyezett állatok számára eddig felajánlott adományokat és a segítő közreműködést.

Várunk minden kedves ismerős és ismeretlen állatbarátot egy éves születésnapunkon is, hogy együtt segíthessünk!

A gazdira váró állatainkat megtekintheti – fotókkal együtt – honlapunkon. Keresse fel Facebook oldalunkat is!

– Dovák Bertalanné, Miskolci Állategészségügyi Telepvezető –
hirdetés
hirdet�s