„+1 esély Zemplénben”

„+1 esély Zemplénben”
Sárospatak – „+1 esély Zemplénben” elnevezéssel felnőttképzési programot indított a sárospataki Művelődés Háza.

A projekt egyik szakmai felelőse, Kurucz Tamás elmondta, maga a program már hónapokkal ezelőtt elindult, akkor a szervezőket képezték ki, akik most a tanfolyamon résztvevőket is segítik.
Szerdán délután indult el a felnőttképzés folyamata a sárospataki Művelődés Háza pódiumtermében. Két csoportban – szociális segítő, illetve borturizmus – indul el a képzés, amelynek végén 15-15 szakember helyezkedhet el a munkaerőpiacon.
Sajószegi Gábor, a program szakmai felelőse elmondta, a túljelentkezés miatt egy kérdőív segítségével ki kellett szűrni azokat, akik első körben kerülhettek bele a képzésbe, de természetesen azokról sem feledkeznek el, akik ebből a lehetőségből most kimaradtak, hiszen a későbbiek folyamán egy újabb pályázati lehetőséggel talán mód nyílik újabb érintettek bevonására is a felnőttképzésbe.
-BG-

 0Hozzászólás

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

Még 1000 karakter

A kommentelés opció, a jó magaviselet kötelező! Moderációs elveinket itt olvashatja .


hirdet�s