boon-sportoldal

2009.08.25. 16:44

Montenegrói védőt tesztelnek

<p>Szerd&#225;n 17 &#243;r&#225;t&#243;l a<br /> Ny&#237;regyh&#225;za SFC vend&#233;ge lesz a<br /> Ligakup&#225;ban a Di&#243;sgy&#337;ri VTK<br /> egy&#252;ttese (a tal&#225;lkoz&#243;r&#243;l<br /> &#233;l&#337;ben tud&#243;s&#237;tunk<br /> port&#225;lunkon.).</p>

A labdarúgó Ligakupa A-csoportjának 5. fordulójában lép pályára szerdán a DVTK együttese Nyíregyházán. A piros-fehérek nem lesznek túl acélosak, Aczél Zoltán vezetőedző ugyanis – a múlt szerdai Kecskemét elleni, hazai Ligakupa meccshez hasonlóan – azokat a játékosokat pihentetni fogja, akik a hét végi bajnoki szerepeltek, szem előtt tartva a szombati, Vasas elleni hazai bajnokit.

– Nem teljesen ugyanazok fognak játszani, akik a múlt heti Ligakupa meccsen, de több olyan játékos is pályára lép majd, akik akkor szóhoz jutottak – mondta Aczél Zoltán. – Elképzelhető, hogy Lippai beszáll egy félidő erejéig, mert bár sérülése miatt kihagyta a Kecskemét elleni bajnokit, de hétfő estétől már a csapattal edzett. Ivancsics pedig jelezte, hogy az ideigazolása előtti hosszabb kihagyása miatt szeretne minél előbb formába lendülni, és ehhez megítélése szerint meccsekre van szüksége, így Nyíregyházán szívesen vállalna egy félidőt. Viskovic, akire múlt szombaton kezdődként számítottam, de ő ebben az időpontban éppen infúziót kapott, már jobban van, így ő is ott lehet a mostani meccsen a pályán. Nem játszhat viszont Bokros és Menyhért, mindketten sérüléssel bajlódnak.

Újak

A DVTK szakvezetője azt is elmondta, hogy két próbajátékos is lehetőséget kap majd a Ligakupa meccsen, de nem lesz köztük a 27 éves grúz kapus, Kodalaev Besarion, akit valószínűleg enélkül is szerződtet a DVTK.

– Két mezőnyembert szeretnénk kipróbálni: még egyszer megnéznem a 30 éves szerb csatárt, Marko Jovanovicot, és egy új fiút is, a montenegrói védőt, Vlado Jeknicet – mondta Aczél Zoltán.

Utóbbi labdarúgóról annyit lehet tudni, hogy legutóbb a Bundesliga II-ben szerepelt Wehen Wiesbaden játékosa volt, belső védő, és 26 éves. De nem ő az egyetlen új játékos a DVTK-nál, ugyanis Vincze Zoltán, az előző szezonban a Budapest Honvéd csapatában szerepelt 34 esztendős védő is a piros-fehérekkel edz, akiről annyit mondott a diósgyőri szakvezető, hogy ,,megnézzük, és 1-2 napon belül eldől a sorsa".

A DVTK Ligakupa meccs kerete

Kapusok
Somodi Bence
Giák Tamás

Mezőnyjátékosok
Viskovic, Despot
Kállai Norbert
Bihari Gyula
Polényi Gábor
Nagy Róbert
Faggyas Milán
Lippai Ákos
Bulatovic, Nemanja
Horváth Szabolcs
Ivancsics Gellért
Jovanovic, Marko
Jeknic, Vlado

A DVTK Ligakupa meccs kerete

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!