Labdarúgás

2024.04.09. 08:13

A bankár jól gazdálkodik

A napokban Telki adott otthont a Magyar Labdarúgó Szövetség közgyűlésének.

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke és Tatárka József, az MLSZ vármegyei igazgatóságának társadalmi elnöke.

Fotó: olvasó

Az eseményen szavazati joggal és a szavazatszámláló bizottság tagjaként vett részt Tatárka József, az MLSZ Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Igazgatóságának társadalmi elnöke, aki civilben Mád polgármestere.

Két milliárd nyereség

– Hetven küldött volt jelen – kezdte az egykori hegyaljai futballista, majd így folytatta: – Az NB I-es és az NB II-es csapattal rendelkező klubok képviselői hivatalból voksoltak. A közgyűlést megelőző napon dr. Csányi Sándor, az MLSZ elnöke, „mellesleg” a FIFA alelnöke találkozott a vármegyei igazgatóságok tisztségviselőivel. A baráti beszélgetést maga a bankár, aki köztudottan az OTP Bank elnök-vezérigazgatója, hívta össze és a diskurzuson végig jelen volt. Szóba kerültek a sportág hátországának aktuális ügyei és a tárgyalássorozaton remek hangulatban teltek az órák. Az elnök úr minden iránt érdeklődött és mondhatom, hogy valamennyiünkkel nagyszerű kapcsolatot ápol. Ami pedig az országos szövetség ügyeit illeti: a műfaj első számú vezetőjének mind szakmai, mint gazdasági szempontból megvolt az oka az örömre: amikor átvette az MLSZ-t, a nagy válogatott a hatvankettedik helyen állt, most pedig már a huszonhatodikon tanyázik és bárhol játszik, telt ház szurkol a fiúknak. A szövetség tavaly kétmilliárd forintos eredményt produkált, ehhez pedig aligha kell kommentár.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!