Gyilkosság

2024.05.04. 14:30

Megölhették a nőt, akinek a Tiszai Pályaudvar mellett találták meg a holttestét (fotóval, frissítve)

A középkorú nő testén sérüléseket találtak, vélhetően agyonverhették.

Miskolc Tiszai-pályaudvar

Fotó: Mogyorósi Zsolt Pipo

Egy 45-50 év körüli női holttestet találtak szombaton kora reggel a Tiszai Pályaudvar közelében lévő, MÁV területén egy bokor tövében. Úgy tudjuk, a nő ruházata alapján a megtalálók arra tippeltek, hogy hajléktalan életmódot folytathatott, azonban a közelben lévő hajléktalanellátó központokban egyelőre nem „hiányzik” egyetlen női ellátott sem. 

Itt találták meg a holttestet  

Érdeklődésünkre a Vármegyei Rendőr-főkapitányságon megerősítették az esetet, mint elmondták: a holttesten külsérelmi nyomok voltak, így azonnal beindult a rendőrségi gépezet, jelenleg is forró nyomon dolgoznak a nyomozók az emberölés gyanújával indult ügyben, adatokat gyűjtenek, tanúkat keresnek, hallgatnak ki. 

Késelés, erőszak?

A helyszín környékén arról beszéltek, hogy vérnyomok is vannak a megtalálás közelében. Illetve határozottan állították a környéken dolgozók, hogy megerőszakolhatták az áldozatot halála előtt, és meg is késelték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában