pancser

2020.10.20. 15:14

Igazi balfék: bedrogozva, jogsi nélkül parkolt a rendőrök mellé 

A férfi nem is vezethetett volna, ráadásul bátyja kocsijával furikázott. És egy kis kábítószer is volt nála pluszban.

Forrás: Shutterstock

Épp visszatért fóti fivéréhez annak kocsijával a 35 éves férfi, amikor a járőrök 2020. október 18-án késő este igazoltatták. Nem sokkal korábban a tulajdonos jelezte, hogy valószínűleg az öccse volt, aki elvitte járgányát a polcról leemelt slusszkulccsal. Egyszer csak nem találta a testvérét, és kék autójának is lába kélt – írja a police.hu.

Míg zajlott az adatok rögzítése, a házhoz visszatért, és a rendőrautó mögötti füves területre leparkolt a kék kocsi. A testvér kiszállt a volán mögül, a járőrök pedig megszólították.

A lelassult beszédű és koordinálatlan mozgású férfiról kiderült, korábban a rendőrség 2021. márciusig eltiltotta a járművezetéstől, sőt a kabátja is rejtett némi illegális anyagot. Mivel a gyorsteszt amfetaminra, metamfetaminra, THC-re és BZO-ra is pozitív eredményt hozott, előállították kettős mintavételre.

Kábítószer birtoklása, valamint járművezetés bódult állapotban vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, és egyben szabálysértési feljelentést is tettek ellene az engedély nélküli vezetés miatt.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában