Bulvár, celeb

2007.12.10. 16:42

Hugh Grant prostikkal ünnepelt

<p>Hugh Grant ismét magyarázkodni kényszerül. Hétvégén golfozni indult, de egy éjszakai bárban kötött ki, ahol – tudtán kívül – prostikkal mulatott hajnalig. <dia width="850" height="630" alt="Hugh Grant 2007.06.03."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Hugh_Grant_2007_06_03_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Hugh Grant 2007.06.03." /></a></dia></p>

Hugh Grant golfos-hétvégére indult, de a játék helyett éjszakai bárokban kötött ki. Alighogy belépett a klub ajtaján, rögtön flörtölni kezdett az ott lévő hölgyekkel. Amit azonban valószínűleg nem tudott, hogy a hölgyek jelentős része "hivatásos” volt.

A bár a helyiek körében úgy ismert, hogy a pénzért kapható lányok gyűjtőhelye.
Az egyik szemtanú szerint Hugh már kicsit ittas volt, mikor beszélgetni kezdett vele. Alvina Sabino szerint Hugh Grant meg akarta csókolni, de mivel a barátja ott ült a másik asztalnál, így nem engedte. Hugh a térdére ültette a nőt, nevetett, és biztosra vette, hogy a nő barátja nem haragudna meg egy pici csók miatt.

Amikor észrevette, hogy a 35 éves hölgynek nem tetszik a közeledése, egy szőkére váltott. Az est végén pedig egy sötéthajú hölggyel táncolt. Mindketten "táncosnők” voltak, akik óránként 300 dollárt kérnek a szolgáltatásaikért, ha felkísérik az urakat a hotelszobába.

Hugh Grant ezúttal elcsodálkozott, tényleg nem tudta, hogy hivatásosokkal szórakozik. A lányok jól szórakoztak a tudatlan színészen.

Hugh Grant 1995-ben került kellemetlen helyzetbe, amikor a rendőrség letartóztatta, mert egy prostituálttal szórakozott az autójában.

További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!