Bulvár, celeb

2007.12.17. 16:05

Hugh Grant felháborítóan viselkedett

<p>Hugh Grant zavarta és felháborította egy étterem vendégeit viselkedésével. A színész egy barátjával és egy hölggyel érkezett vacsorázni, és érdekes dolgokat műveltek vacsora közben. <dia width="850" height="630" alt="Hugh Grant 2007.06.03."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Hugh_Grant_2007_06_03_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Hugh Grant 2007.06.03." /></a></dia></p>

Hugh Grant és barátai egymás mellett ültek egy kanapén az egyik asztalnál. A hölgy a színész és a barátja között foglalt helyet. A vacsora alatt Hugh elkezdte tapogatni a hölgyet, az ölébe húzta, miközben barátja sem maradt rest, combon ragadta a nőt.

Az egyik szemtanú közvetlenül a mellettük lévő asztalnál ült. "Szörnyű volt, amit műveltek. Hugh Grant gátlástalanul tapogatta mindenhol a hölgyet, majd az ujját is a szájába dugta. A nő pedig elkezdte szopogatni azt. Majd a másik férfi is fogdosta a nőt.”

Az étterem tulajdonosa is nagyon felháborodott, hiszen Hugh Grant túlzottan messzire ment a flörtölésben. A férfi elmondta, ilyesmi még sosem történt az éttermében.

További cikkek:

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!